Теми на средбата Спајиќ – Битиќи во Подгорица: Јавните финансии во функција на граѓаните, нови инвестиции и повисоки плати

Привлекување на нови инвестиции, подобрување на животниот стандард преку раст на платите и поддршка за компаниите во услови на корона-криза, беа главни теми на денешната средба...