Во организација на Амбасадата на Ц. Гора: Карван за празникот на мимозите долж улица „Македонија“

Амбасадата на Црна Гора во Република Северна Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван...