Димитров во Солун: Нашата соработка ни помага нам, но и на Европа

Република Македонија е определена за градење добрососедска политика, истакна министерот за надворешни работи Никола Димитров на четвртата четирипартитна средба на шефовите на дипломатиите на Македонија, Грција, Бугарија...