Министерството за правда со дисциплинска комисија ќе истражи зошто новинарка била пријавена во полиција

Дисциплинска комисија која ќе го испита целиот случај во врска со повикувањето на новинарката Соња Колевска-Делевска во полициска станица за објавен текст формирало Министерството за правда....