Првиот човек на СКСМ во посета на Кавадарци: Азески во „Еуроникел“, па на честито кај Јанчев

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија (СКСМ), Бранко Азески, во придружба на Извршниот директор, Антони Пешев, Даниела Михајловска Василевска, менаџер за односи со јавност и...

Градоначалникот на Кавадарци и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ гласаше на референдумот

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и градоначалник на Кавадарци, Митко Јанчев го оствари своето избирачко право на денешниот референдум. На гласачкото место, тој пристигна со својата сопруга и...