Митрески: За Буџетот се прифатени амандмани на опозицијата во вредност од 350 милиони денари, што е историски највисоко ниво

Од утре ќе почнеме да го разгледуваме Буџетот и до наредниот четврток, се надевам дека тој ќе биде изгласан, истакна координаторот на пратеничката група на СДСМ, Јован...