ВМРО-ДПМНЕ до Собранието достави Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за Влада на Република Македонија

Со овој Предлог на Закон, вели координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски, ние предвидуваме и бараме бришење на одредбите од законот за начинот на...