Интервју со Северџан Бајрам-Германците се кладеле дали е професионален актер, Моника Белучи го бакнала и го пофалила дека е одличен

Дел од неговата биографија не е професионалното актерско образование, но како натуршчик во последниве 25 години, оствари впечатливи улоги во филмовите на режисерите како Столе Попов...