Судот му пресуди на Николоски од ВМРО-ДПМНЕ во случајот против Заев, ама барањето за отштета е неосновано

Граѓанскиот суд – Скопје денеска делумно го усвои тужбеното барање за клевета на премиерот Зоран Заев против потпретседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. При читање на...