Муареми: Ковачевски не ми побарал оставка, а јас не сум недостапен и не сум во бегство

Премиерот Ковачевски не ми побарал оставка, изјави директорот на управата за финансиска полиција Арафат Муареми. Тој ги отфрла и шпекулациите и натписите на одредени портали пласирани...

Изградбата на зградите на Водовод и Филхармонија оди кај обвинител

Директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми во интервју за Отвореното студио на 1тв вели дека наскоро може да се очекува јавноста да дознае за тоа кој е странските инвеститор кој се сомничи за фалсификување и за перење на 200 милиони евра во земјава