Со мнозинство на гласови на Риасетот на ИВЗ: Разрешен Реисот Сулејман Реџепи

Риасетот на Исламската верска заедница (ИВЗ) на денешната вонредна седница со мнозинство гласови го разреши реисот Сулејман Реџепи од функцијата. Дел од медиумите наведуваат дека позитивно...