Поетите од „Струшки вечери на поезијата“ вечерва во Музејот на современа уметност во Скопје

Вечерашниот настан е од отворен карактер, влезот е бесплатен, меѓутоа ќе се одвива според пропишаните мерки и протоколи за време на пандемија Триесетина поети од земјава...