Воспоставување на брза лента на границите за туристичките автобуси во рамки на „Отворен Балкан“

Претседателот на Сојузот на стопански комори, Трајан Ангелоски  и претседателот на Туристичко-угостителската комора, Аркан Керим беа дел од самитот „Отворен Балкан“ кој се одржа во Охрид,...