Вучиќ потврди дека на Северна Македонија и на Албанија ќе им биде испорачана пченица според договореното

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ изјави дека Владата денеска донела одлука за испорака на 27.000 тони пченица и брашно во Албанија, како и значителни количини пченка,...