(Видео) Претседателката на Претставничкиот дом на САД, Пелоси во Киев се сретна со Зеленски

Украинскиот претседател Володимир Зеленски објави дека во Киев се сретнал со претседателката на Претставничкиот дом на САД, Ненси Пелоси. „Веруваме дека доаѓаме во посета за да...