Случај ортопедија: Економскиот директор не ги потпишал набавките

Економскиот директор Алекандар Стаменковиќ не ги потпишал нарачките за неопходните лекови и медицински потрошен материјал поради што беа затворени салите и окажани сите оперции на Клиниката за ортопедија, КАРИЛ остана без лекови