Меѓународното здружение за воздушен транспорт најави покачување на цените на авиобилетите

Генералниот директор на Меѓународното здружение на воздушен транспорт (ИАТА), Вили Волш изјави дека поради раст на трошоците за гориво ќе се зголеми цената на авионските билети....