Озогласен мексикански нарко картел дознал адреси на полицајци и ги убива по домовите

Членовите на озлогласениот мексикански нарко картел Халиско киднапираа неколку членови на елитна полициска единица и со измачување се здобиле со адреси на други полицајци кои сега...