Заев: Благодарност до граѓаните кои ја препознаваат важноста од успешно спроведување на пописот

Упатувам голема благодарност до граѓаните кои ја препознаваат важноста од брзо и успешно спроведување на пописот и кои со масовен одзив учествуваат во оваа статистичка и...

Досега попишани повеќе од 300.000 граѓани

Државниот завод за статистика информираше дека попишувањето продолжува со посакуваниот интензитет и темпо. До вчера во 20 часот попишани се 308.551 лице. А, само вчера биле...