Аневски:Јанева и Фетаи го навредиле Судот, да се назначи нов обвинител

На последното рочиште за за предметот „Насилство во општина Центар“ двете обвинителки влегоа во жестока расправа со судијката Михајлова, по што таа ги казни со по 2.000 евра за непочитување на судот