Што ќе се промени во пристапот?: Дискусија за „Истанбулската конвенција и новиот Закон за спречување и заштита од насилство врз жените

Панел-дискусија „Истанбулската конвенција и новиот Закон за спречување и заштита од насилство врз жените – што ќе се промени во пристапот“ ќе се одржи денеска во...