Амбасадорката на Украина Наталија Задоржњук за НоваТВ: Нема да се откажеме, ќе продолжиме да се бориме, се работи за нашиот живот и иднина!

Тешката состојба во Украина е тема во целиот свет, но напливот на вести за воените дејствија ги загуши вестите за обичниот човек кој најмногу страда при...