Свечена Светосавска академија, по повод Националниот празник на Србите, утревечер во Македонскиот народен театар

Пред присутните се очекува да се обрати министерот за надворешни работи на Република Србија Никола Селаковиќ, како и претседателката на Република Српска, Жељка Цвијановиќ. На Свечената...