Универзитет во Колумбија: Марихуаната помага во лекувањето

Институтот за медицина  во Колумбија ја потврди терапевтската вредност на марихуаната. Последното истражување на научниците преку најновиот  извештај покажа дека употреба на марихуаната наоѓа широка примена...