Бугарскиот премиер Петков призна дека во неговата земја нема независно обвинителство

Бугарскиот премиер Кирил Петков денеска на состанок на Советот на министри изјави дека во Бугарија нема независно обвинителство. – Повторно се соочуваме со апсолутна саботажа од...