СДСМ нема да ги гласа новите пратеници на ДУИ

СДСМ нема да ги гласа за новите министри на ДУИ Пратеникот од редовите на СДСМ во Собранието - Петре Шилегов предмалку соопшти од говорница дека СДСМ нема да ги предложи новите министри од ДУИ во Владата на Република Македонија.