Османи за руската листа: Не сме информирани официјално за таков став на Руската федерација кон нашата држава

“Не сме информирани официјално за таков став на Руската федерација кон нашата држава”, одговори денеска министерот за надворешни работи, Бујар Османи, откако Владата на Руската Федерација...