Алармантни податоци од Гинекологија: Девојчиња раѓаат и пред да наполнат 15 години

Проф. д-р Ана Данева Маркова, гинеколог и претседател на Комитетот за безбедно мајчинство изјави дека во ковид-пандемијата двојно се  намалил бројот на прегледи кај трудниците, иако...