Тупанчески за недостигот на судии и обвинители: Решението е во реорганизација и нов кадар од Академијата

„Единственото решение кое што ни преостанува е да се направи внатрешна реорганизација во судството и јавното обвинителство, затоа што во нашата држава има судови и јавни...