Недостигаат попишувачи во Центар, Тетово, Струмица, Охрид, Кичево, кусокот ќе го пополнат административците

Обуките на попишувачите одлично се спроведуваат и завршуваат утре. Во одредени општини недостигаат попишувачи – во Центар, но таму најлесно ќе оди надополнувањето, потоа фалат реонски...