ВИДЕО: Рушење на бетонската база на Нефи во заштитен појас во Охрид

Општина Охрид минатата недела почна со уривање на бетонската база на советникот на ДУИ, Нефи Усеини, откако беше објавен аудио разговор на Јутјуб каде се слуша како Александар Николоски му вели на Миле Јанакиески „да не се чепкаат неговите згради во Далјан оти тоа било дел од договор за избори“

Охридски комуналец ги раскина трите договори со фирмата на советникот Усеини

„Охридски комуналец“ ги раскина трите договори со фирмата на  советникот од ДУИ, Нефи Усеини, по  мислењето од  Антикорупциската комисија за постоење судир на интерси. Се раскинуваат...