Недела од техничката Влада: Меѓусебни обвинувања, негирања и партиски делувања

Обвинувања за опструкции и негирања, непознавање на законите и делување во функција на матичните партии се белези на првите денови од работењето на ресорите каде има кадровски измени во техничката Влада што беше избрана на 3 јануари