Стаменковска-Стојановска обвинува за масовни вработувања во јавната администрација

Дополнителната заменик министерка за информатичко општество и администрација, Невенка Стаменковска-Стојановска со реакција на Фејсбук на изјавата за намалување на платите во јавната администрација што министерката за...