Само „Виз ер“ доставила понуда за субвенции за нови линии

Само авиокомпанијата „Виз ер“ доставила понуда за нови дестинации од Скопсиот и Охридскиот регион, на повикот за субвенционирање авиокомпании, информираат од Министерството за транспорт и врски. Јавно...

Од наредниот викенд, до Средно Водно само пеш или со автобус

Градот Скопје ќе воведе 2 нови пробни автобуски линии 25А и 25Б што ќе сообраќаат по принципот на шатл-линии, односно, автобусите ќе се полнат со патници на почетната станица и ќе возат без застанување до Средно Водно