(Видео) „Овој Божиќ ништо не може да ме спречи“ – Дедо Мраз на британски Tesco со „сертификат“ за имунизација

Предновогодишната еуфорија е на прагот и таа годинава е во знакот на пандемијата. Рекламните пораки на глобалните фирми на секаков начин ги „ мамат “ коминтентите...