Тренчевска: Ромската заедница останува дел од приоритетите во програмата на Владата 2020-2024 и Министерството за труд и социјална политика

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, денеска се сретна со директорот на НВО Челим од Италија, регионалниот претставник на проектот и со Ромскиот Ресурсен...