НВО Инфо Центар: Собранието потфрли

НВО Инфоцентарот изразува големо незадоволство  и разочараност од фактот што Собранието на Република Македонија не ги усвои препораките на Прибе кои се однесуваат на Народниот правобранител односно на заштитата на човековте права во државава