Ковачевски: Определбата за НАТО значи долгорочен развој за нашата земја и сигурна иднина за нашите деца

Во овие неизвесни времиња, кога целиот свет се грижи иднината и безбедноста, Северна Македонија е дел од најмоќниот воено политички сојуз кој го гарантира нашиот територијателен...