(Фото) Филипче на Фејсбук: Гинекологија Чаир е реновирана и опремена по сите европски стандарди

Современо опремен и целосно реновиран по сите европски стандарди e ургентниот центар во Специјалната болница за гинекологија и акушерство во Чаир, напиша министерот за здравство, Венко...