Комеморативна седница по повод смртта на охридскиот градоначалник

Членовите на најтесното семејство, роднини, соработници, колеги, пријатели денеска се простија од ненадејно починатиот градоначалник на Охрид, проф. д-р. Јован Стојаноски. Големата сала на Оштина Охрид...