Зошто претседателот на струшкиот Суд го штити градоначалникот Мерко од милионските долгови

Дали претседателот на судот Ифет Бајрамовски со потегот да му остави на Мерко 10 милиони евра за работа, а при тоа да не постои начин за елиминација на општинските долгови придонесува за полош живот на своите сограѓани во иднина, а во подредена положба ги става и фирмите кои не можат да ги наплатат долговите