За работодавачите е неприфатливо да го платат и трошокот за ПЦР-тестовите и два слободни дена за вакцинација

Најголемиот дел од компаниите и досега практикуваа мерки со кои го стимулираа вакцинирањето против Ковид-19, како што се: исплата на еднократна парична награда за вакцинираните работници,...