Ниту еден ученик не се заразил во училиште, покажување со прст на ученик не носи добро никому, вели Царовска

Во моментов, со физичко присуство, настава посетуваат над 233.000 ученици во државата. Посакувам тој процент на заразени да остане во периодот кој следи, истакна Царовска. Директорката на...