Денеска гласаат затворениците, дијаспората и болните и изнемоштените

Со гласање на затворениците, раселените, болните и изнемоштените лица, како и со гласањето во дијаспората стартуваа деветтите по ред парламентарни избори во независна Македонија. Избирачките места...