Ковачевски во „Пекабеско“: Ова е резултатот што го даваат владините мерки

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска ја посетија фабриката за производство на...