(Видео) Димитар Ковачевски го прими мандатот за состав на нова Влада: Ефикасно, чесно и одговорно владеење ќе биде одлика на тимот со кој ќе раководам

Претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски го прими мандатот за состав на нова Влада кој му го додели шефот на државата Стево Пендаровски, со што и официјално...