Приведен Косовец чијашто фирма го нарачала пилешкото месо „зачинето“ со кокаин наменет за Македонија

Второпритворениот е Егерт Варгу (39) жител на Тирана, царински агент договорен од компанијата „Апетит груп”. Албанската полиција привела две лица во врска со запленетите 45,5 килограми...