Филипче со најава за план на рестриктивни мерки: Можно е враќање на полицискиот час

Тој во интервју за мкд.мк потенцира дека во опција, покрај враќање и на полицискиот час, е затворање на училиштата и на угостителските објекти и забрана за собири, додавајќи дека во планот на рестрикции битен е регионалниот пристап