Случај „Еурокомпозит“: Побарувањата за пензиско осигурување се претвораат во траен влог

Работниците од прилепската компанија и синдикатот изразуваат задоволство од ваквиот предлог закон што го усови Владата на седницата на 30 јули со што се решава едно од нивните најважни прашања