Заев: Народот нема да го поддржи референдумот на ВМРО-ДПМНЕ

Поранешниот македонски премиер Зоран Заев денес присуствуваше на доделувањето титула почесен доктор на евроизвестителот за Македонија, Илхан Ќучук од Американскиот универзитет на Европа – ФОН. Изразувајќи...